59
Υλικά
- χωριάτικο φύλλο 4 φύλλα
- φύλλο κρούστας 4 φύλλα
- κολοκύθα 1.5 κιλ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- σταφίδες μαύρες 1.5 φλ
- σταφίδες 1.5 φλ
- καρύδια 1.5 φλ
- σουσάμι 0.5 φλ
- ζάχαρη 1 φλ
- κανέλα 2 κσ
- μοσχοκάρυδο 3 πρέζα/ες
- γαρύφαλλο 3 πρέζα/ες
- ζάχαρη άχνη -
- κανέλα -
4 χωριάτικα φύλλα κιχί 4 φύλλα κρούστας 1 ½ κιλό κολοκύθα γλυκιά (λύρα) τριμμένη σε χοντρό τρίφτη 1 φλ. ελαιόλαδο 1 ½ φλ. σταφίδες ξανθές και μαύρες, ανάμεικτες 1 ½ φλ. καρυδόψυχα χοντροκομμένη ½ φλ. καβουρδισμένο σουσάμι 1 φλ. ζάχαρη 2 κ.σ. κοφτές κανέλα 2-3 πρέζες μοσχοκάρυδο 2-3 πρέζες γαρύφαλλο άχνη και κανέλα για το σερβίρισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr