95
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 400 γρ
- ελαιόλαδο 300 ml
- ηλιέλαιο 300 ml
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- μαγειρική σόδα 10 γρ
- μπέκιν πάουντερ 10 γρ
- μπέκιν πάουντερ 10 γρ
- κανέλα 15 γρ
- καρότο 300 γρ
- καρύδια 120 γρ
- τυρί κρέμα 230 γρ
- βούτυρο αγελάδος 120 γρ
- ζάχαρη άχνη 240 γρ
- βανιλίνη 1 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 0.5 κγ
Το αγαπημένο carrot cake στην καλύτερη, ίσως, εκδοχή που έχουμε δοκιμάσει.
Υλικά Κέικ 4 αυγά μεσαίου μεγέθους, κατά προτίμηση βιολογικά 400 γρ. ζάχαρη 300 ml ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 10 γρ. σόδα μαγειρική 10 γρ. μπέικιν πάουντερ 15 γρ. κανέλα σε σκόνη 300 γρ. καρότα...
Υλικά Κέικ 4 αυγά μεσαίου μεγέθους, κατά προτίμηση βιολογικά 400 γρ. ζάχαρη 300 ml ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 10 γρ. σόδα μαγειρική 10 γρ. μπέικιν πάουντερ 15 γρ. κανέλα σε σκόνη 300 γρ. καρότα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr