350
Υλικά
- γλώσσα μοσχαρίσια 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 κιλ
- κρεμμυδάκια στιφάδου 1 κιλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- κόκκινο κρασί 1 φλ
- πελτές 2 κγ
- σκόρδο 1 σκελ
- πολτός σκόρδου 0.5 κγ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- πιπέρι 15 κόκκοι
- μπαχάρι 10 κόκκοι
- κύμινο 0.5 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
Τι θα χρειαστούμε… 1 γλώσσα μοσχαρίσια 1 κιλό κρεμμύδια κομμένα σε φέτες ή μικρά του στιφάδου 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 φλ. κόκκινο κρασί 2 κ. γλυκού πελτέ 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη ή 1/2 κ. γλυκού πολτό σκόρδου 3 δαφνόφυλλα 15 κόκκους πιπέρι 10 κόκκους μπαχάρι 1/2 κ. γλυκού κύμινο 1/2 κ. γλυκού κανέλα Αλάτι και πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο cookeatup.com