by admin

Κουλουράκια Κανέλας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε ένα βαθύ δοχείο βάζουμε το λάδι, τη ζάχαρη, το χυμό πορτοκαλιού, την κανέλα, το ξύσμα και τις σταφίδες και ανακατέβουμε καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι, όσο πάρει, μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια...
Διάβασε τη συνταγή στο xortosyntages.blogspot.com
Περισσότερες συνταγές: κουλουράκια, κουλουράκια κανέλας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το xortosyntages.blogspot.com