by admin

Κρητικά κουλουράκια κανέλλας

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά για 70 περίπου κουλουράκια:800 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 ποτήρι ελαιόλαδο¾ νεροπότηρου ζάχαρη¾ νεροπότηρου γάλα χλιαρό2 κοφτά κουταλάκια σόδα3 κοφτά κουταλάκια κανέλλα2 κοφτά κουταλάκια γαρύφαλλο τριμμένοΛίγο σουσάμι (προαιρετικά)Προθέρμανα το φούρνο στους 180ο.Σε μεγάλο μπολ έριξα το λάδι με τη ζάχαρη και ανακάτεψα με το σύρμα.Πρόσθεσα λίγο-λίγο το αλεύρι ζυμώνοντας με τα χέρια, μέχρι να γίνει μια ζύμη σφιχτή που να μην κολλάει στα χέρια. Ε, μετά τα γνωστά... έπλασα κουλουράκια σε διάφορα σχήματα, τα αράδιασα σε ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα και τα έψησα για 20 λεπτά. Κοπιάστε...!
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com
Περισσότερες συνταγές: κουλουράκια κανέλας
Τοπική: Κρητική

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.com