561
Υλικά
- ηλιέλαιο 1.5 κούπα/ες
- ρακή-τσικουδιά 0.5 κούπα/ες
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 κούπα/ες
- αμμωνία 1 κφτ κσ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- κανέλα 2 κγ
- σταφίδες 0.5 κούπα/ες
- αλεύρι ολικής άλεσης 6 κούπα/ες
- σουσάμι 1 κούπα/ες
Πεντανόστιμα αφράτα και συνάμα τραγανά λαδοκούλουρα για τον καφέ αλλά και για όλες τις ώρες.Την συνταγή τη συνάντησα στο blog Κρήτη: Γαστρονομικός περίπλους αλλά επειδή για συγκεκριμένους λόγους αποφεύγουμε το κοινό αλεύρι και τη ζάχαρη τα διαμόρφωσα στις δικές μας ανάγκες, και είχα ένα αποτέλεσμα που δεν υστερεί καθόλου σε νοστιμιά...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net