129
Υλικά
- ελιές 2 κιλ
- ξύδι 1 ποτ
- χοντρό αλάτι 1 κσ
- πιπεριές κέρατο -
Μαζέψαμε τις πιο ώριμες ελιές, προσέξαμε να μην έχουν στίγματα (γιατί ο δάκος παραφυλάει) πλύθηκαν πολύ καλά και μπήκαν σε βάζα των δύο κιλών...Η επόμενη επεξεργασία είχε σχέση με τις πιπεριές. Πολλές πιπεριές σε κέρατα αλλά μικρές κόκκινες καυτερές. Οι πράσινες αφού πλύθηκαν καλά μπήκαν σε αποστειρωμένα βάζα και προστέθηκε ο γάρος που χρησιμοποιώ για το τουρσί λαχανικών ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr