70
Υλικά
- ζάχαρη 125 γρ
- κρόκοι 5 τμχ
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- μαστιχέλαιο 4 σταγ
- μαστίχα Χίου 5 γρ
- κόκκινο κρασί 200 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 2 τμχ
Υλικά 125 γρ. ζάχαρη 120 γρ. νερό 5 κρόκους αβγών 500 γρ. κρέμα γάλακτος 4 σταγόνες μαστιχέλαιο ή 5 γρ. μαστίχα σκόνη 200 γρ. κόκκινο κρασί 100 γρ. ζάχαρη 1 ξυλ. κανέλα 2 γαρύφαλλα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr