83
Υλικά 1 ½ κούπα κασέρι τριμμένο 1 ½ κούπα γάλα λίγο πιπέρι Εκτέλεση Ανοίγουμε τα φύλλα μας πάνω στον πάγκο και παίρνουμε ένα και το μαδάμε μέσα σε ένα μεγάλο μπολ. Σπάμε τα αυγά ένα άλλο μπολ, τα χτυπάμε καλά και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Όταν τελειώσουν τα φύλλα ανακατεύουμε να πάει παντού η γέμιση και αδειάζουμε το μείγμα μας σε αντικολλητικά ταψί. Αν θέλουμε να βουτυρώσουμε το ταψί μας, για σιγουριά, αφαιρούμε το μισό σπορέλαιο.
Διάβασε τη συνταγή στο gefsieleftherias.blogspot.com