61
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 300 γρ
- αλεύρι μαλακό 300 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 ποτ
- αλάτι 1.5 κγ
- σπανάκι 700 γρ
- καυκαλήθρες 300 γρ
- μυρώνια 300 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 5 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- δυόσμος 1 ματσ.
- μαϊντανός 1 ματσ.
- άνηθος 0.5 ματσ.
- αλεύρι 2 κσ
- πιπέρι 0.5 ποτ
Υλικά για τα φύλλα
300 γρ αλεύρι σκληρό
300 γρ αλεύρι μαλακό, γ.ο.χ
½ ποτήρι του νερού ελαιόλαδο
2 κ.σ ξύδι
1½ ποτήρι νερού χλιαρό νερό
1½ κ.γ αλάτι
επιπλέον ελαιόλαδο για τα φύλλα
επιπλέον αλεύρι για τα φύλλα
Υλικά για τη γέμιση
700 γρ. σπανάκι φρέσκο300 γρ. καυκαλήθρες και μυρώνια1 κρεμμύδι μέτριο ξερό τριμμένο5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα1 πράσο ψιλοκομμένο1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
2 κ.σ αλεύρι 1/2 ποτήρι ελαιόλαδοαλάτι & πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο glykesistories.blogspot.com