102
Υλικά
- φαρίνα 1 τμχ
- γάλα 1 κούπα/ες
- ζάχαρη 0.5 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- ρίγανη 0.5 κγ
- βούτυρο 0.33 κούπα/ες
- ντομάτα 250 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- μοτσαρέλα 300 γρ
- ντοματίνια 10 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- ελιές 10 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- λάδι 0.33 κούπα/ες
Υλικά της συνταγής μας Για τη ζύμη 1
φαρίνα απ αλεύρι 500 γρ. 1 κούπα
γάλα χλιαρό 1/2
κούπα νερό χλιαρό 1/2
κ.γλ. ζάχαρη 1/2
κ.γλ. αλάτι 1/2
κ.γλ. ρίγανη ξερή 1/3 κούπας λιωμένο βούτυρο 50 γρ. Υλικά για γέμισμα 250 γρ.
ντομάτα τριμμένη για σάλτσα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πρέζα ζάχαρη ρίγανη-δυόσμο-αλάτι-πιπέρι 10 φέτες μοτσαρέλα ή τριμμένη μοτσαρέλα 300 γρ. 10
ντοματίνια 1 φρέσκο κρεμμυδάκι 10
ελιές 1
πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε ράβδους 1/3 κούπας λάδι ρίγανη-πιπέρι
φαρίνα απ αλεύρι 500 γρ. 1 κούπα
γάλα χλιαρό 1/2
κούπα νερό χλιαρό 1/2
κ.γλ. ζάχαρη 1/2
κ.γλ. αλάτι 1/2
κ.γλ. ρίγανη ξερή 1/3 κούπας λιωμένο βούτυρο 50 γρ. Υλικά για γέμισμα 250 γρ.
ντομάτα τριμμένη για σάλτσα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πρέζα ζάχαρη ρίγανη-δυόσμο-αλάτι-πιπέρι 10 φέτες μοτσαρέλα ή τριμμένη μοτσαρέλα 300 γρ. 10
ντοματίνια 1 φρέσκο κρεμμυδάκι 10
ελιές 1
πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε ράβδους 1/3 κούπας λάδι ρίγανη-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com