88
Υλικά
- σκόρδο 0.5 σκελ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κύμινο 2 κγ
- ντομάτα 1 τμχ
- δυόσμος 10 φύλλα
- κόλιανδρο 2 κλων
- ξύσμα λάιμ 0.5 κγ
- φιστίκι Αιγίνης 2 κγ
Υλικά
1/2 σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.γ. κύμινο
1 ντομάτα 10 φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα 2 κλαδιά κόλιανδρο ψιλοκομμένο 1/2 λάιμ το χυμό και το ξύσμα αλάτι πιπέρι 2 κ.γ. φυστίκια Αιγίνης σπασμένα όχι τριμμένα (προαιρετικά)
1/2 σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.γ. κύμινο
1 ντομάτα 10 φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα 2 κλαδιά κόλιανδρο ψιλοκομμένο 1/2 λάιμ το χυμό και το ξύσμα αλάτι πιπέρι 2 κ.γ. φυστίκια Αιγίνης σπασμένα όχι τριμμένα (προαιρετικά)
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com