76
Υλικά
- ξύδι από κόκκινο κρασί 3 κσ
- αλάτι 2 κγ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- παντζάρια 500 γρ
- τυρί φέτα 200 γρ
- ζωμός λαχανικών 4 φλ
- ζωμός κοτόπουλο 4 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 0.5 σκελ
- πιπερόριζα 0.5 κγ
- κορν φλάουρ 1 κσ
Υλικά συνταγής 3 κουταλιές της σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι ½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 500 γρ. παντζάρια (οι βολβοί) καθαρισμένα 200 γρ. φέτα κομματιασμένη 3 ½ - 4 φλιτζάνια ζωμού κότας ή λαχανικών, έτοιμου ή σπιτικού 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπερόριζα (τζίντζερ) σε σκόνη 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ λίγο αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.icookgreek.com