171
Υλικά
- σουπιές 700 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- ελαιόλαδο 100 γρ
- λευκό κρασί 130 γρ
- ντομάτα 1 τμχ
- αλάτι 1 κγ
- σκόρδο 1 κγ
- ξύσμα λεμονιού 1 κγ
- μουστάρδα 30 γρ
- σπανάκι 600 γρ
700 γρ. σουπιά καθαρισμένη Kallimanis 500 γρ. ή 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε μισές ροδέλες 100 γρ. ελαιόλαδο 130 γρ. λευκό κρασί 1 μεσαία ντομάτα περασμένη στον τρίφτη 1 κουτ. γλυκού αλάτι 1 κουτ. γλυκού ψιλοκομμένο σκόρδο 1 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού (μόνο το κίτρινο) 30 γρ. μουστάρδα (για μια πιο ιδιαίτερη γεύση) 600 γρ. σπανάκι (μόνο τα φύλλα)
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr