105
Υλικά
- αλεύρι 225 γρ
- ζάχαρη 350 γρ
- κακάο 85 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- μαγειρική σόδα 1.5 κγ
- αυγά 2 τμχ
- γάλα 250 ml
- σπορέλαιο 125 ml
- εσάνς βανίλιας 2 κγ
- σοκολάτα κουβερτούρα 375 γρ
- κρέμα γάλακτος 150 ml
- γλυκόζη 1 κσ
- καραμέλα γάλακτος 2 κουτί
Είναι ένα πολύ σοκολατένιο κέηκ που διατηρείται λίγο υγρό, κάτι που βοηθάει και στη δομή της τούρτας. Στη μέση το γέμισα με καραμέλα γάλακτος μπόλικη. Η συνταγούλα εύκολη, χωρίς πολλές φανφάρες ...
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com