Λεμονάδα σπιτική

Καταχωρήθηκε στις 04/04/12 από το χρήστη

4 Ψήφοι Ψήφισε

Μαζί με το αλάτι, το κατατάσσω στις λεπτομέρειες εκείνες που μπορούν να χαρακτηρίσουν ένα φαγητό. Αναφέρομαι στο λεμόνι. Πανέμορφο χρώμα και πανέμορφη γεύση!!! χρησιμοποιείται τόσο στη μαγειρική όσο και στη ζαχαροπλαστική, ποιος μπορεί να φανταστεί μπριζόλα χωρίς χυμό από λεμόνι, ή καλοκαίρι χωρίς λεμονάδα.

Διάβασε τη συνταγή στο https://clipit.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις