83
Υλικά
- ζάχαρη 750 γρ
- αρμπαρόριζα 4 φύλλα
- κανέλα 6 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 4 τμχ
Με μία δροσιστικότατη και γευστικότατη κανελάδα θα σας ευχηθώ καλή Παναγιά!Τα υλικά της απλά, μόνο προσοχή να χρησιμοποιήσετε τη γνήσια κανέλα γιατί αυτό που πουλάνε τα ΣΜ γενικώς είναι η λεγόμενη κάσια και έχει τοξικότητα. Δυστυχώς η γνήσια κανέλα κοστίζει παραπάνω αλλά αξίζει να πάρετε ελάχιστη για να σκαρώσετε αυτό το υπέροχο αναψυκτικό!Κάποιοι βάζουν χρώμα για να πετύχουν...
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com