238
Υλικά
- αβρωνιές 300 γρ
- αυγά 4 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
Ένα σφουγγάτο πολυτελείας! Πολλές δεν είχαμε φέτος μέχρι τώρα. Τόσες όμως όσες χρειάστηκαν για να φτιάξουμε από μια φορά τα αγαπημένα μας πιάτα βρέθηκαν! Και με το χταπόδι τις μαγειρέψαμε τη Μεγαλοβδομάδα, και στιφάδο με ξυδάκι τις φάγαμε (δείτε τη συνταγή όπου αναφέρονται και πολλές πληροφορίες για το εξαιρετικό χορταράκι με
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr