96
Υλικά
- αυγά βραστά 10 τμχ
- μπέϊκον 6 φέτ
- πιπεριές κέρατο 2 τμχ
- κεφαλοτύρι 130 γρ
- κεφαλογραβιέρα 130 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντομάτα 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο 3 κσ
- φρυγανιά 2 κσ
- γάλα 1 λτ
- κορν φλάουρ 4 κσ
- αλεύρι 3 κσ
- μαργαρίνη 80 γρ
- βούτυρο 80 γρ
- αυγά 2 τμχ
- μοσχοκάρυδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Μια πολύ παλιά συνταγή, που φτιάχνανε οι νυκοκυρές τις περιόδους που περισσεύανε πολλά αυγά και ειδικά μετά το Πάσχα.
Η αρχική συνταγή δεν είχε μπέικον, το πρόσθεσα εγώ επειδή μας άρεσε και από τότε έμεινε. Αλλιώς μπορούμε να το κάνουμε με χωριάτικα λουκάνικα.
Η αρχική συνταγή δεν είχε μπέικον, το πρόσθεσα εγώ επειδή μας άρεσε και από τότε έμεινε. Αλλιώς μπορούμε να το κάνουμε με χωριάτικα λουκάνικα.
Αυγά ογκρατέν με μπέικον...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com