74
Υλικά
- αυγά 7 τμχ
- πατάτες 450 γρ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- μανιτάρια 120 γρ
- καλαμπόκι 150 γρ
- κίτρινο τυρί 100 γρ
- ρεγκάτο 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 125 ml
- μαγιονέζα 1 κσ
- βούτυρο 3 κσ
Η φριτάτα (frittata) όπως είχα πει και παλιότερα, δεν είναι μια ατομική ομελέτα, αλλά ούτε και μια ομελέτα φούρνου.Το μαγείρεμά της γίνεται κατά το μεγαλύτερο μέρος στο τηγάνι, και ολοκληρώνεται στον φούρνο.Απαραίτητο σκεύος ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, το οποίο να μπορεί να μπει στον φούρνο.Αν πάλι δεν μπαίνει, κανένα πρόβλημα!!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com