105
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- προσούτο 6 φέτ
- πράσα 200 γρ
- μανιτάρια φρέσκα 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 50 ml
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο -
- μπριός 2 τμχ
- κρέμα γάλακτος 5 κσ
- μαργαρίνη με βούτυρο 150 γρ
- λάδι τρούφας 10 σταγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- τρούφα -
Από τον Chef Δημήτρη Κοντόπουλο ,4 αβγά 6 φέτες ελληνικό προσούτο Ifantis 200 γρ. πράσα 100 γρ. φρέσκα μανιτάρια 50 ml κρέμα γάλακτος Αλάτι - πιπέρι Ελαιόλαδο Άλτις...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr