by admin

Καγιανάς Πελοποννήσου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τη σκυτάλη στις παραδοσιακές συνταγές παίρνει ο καγιανάς απο την Πελοπόννησο.
Σε αρκετές περιοχές της μέσα βάζουν και κομμάτια απο παστό χοιρινό, εγω σας δειχνω την απλή εκδοχή του, προσθέτοντας απλά λίγο κρεμμυδάκι για τη γεύση.
Διάβασε τη συνταγή στο fetoula.blogspot.com
Κατηγορία: Αυγά
Περισσότερες συνταγές: καγιανάς

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το fetoula.blogspot.com