55
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- πιπεριές κέρατο 8 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 0.5 τμχ
- ντομάτα 3 τμχ
- λιαστή ντομάτα 1 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- ελιές 2 τμχ
- φέτα 180 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 ποτ κρασ
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- αλάτι -
- πιπέρι -
Ο καγιανάς, όπως και να τον φτιάξουμε, είναι από τα πιο αγαπημένα πιάτα.
Κι αυτό, γιατί είναι ένα πολύ γρήγορο, πολύ εύκολο αλλά και πάρα πολύ απολαυστικό πιάτο, που τρώγεται όλες τις ώρες.Φτιάξτε το και δοκιμάστε το.
Κι αυτό, γιατί είναι ένα πολύ γρήγορο, πολύ εύκολο αλλά και πάρα πολύ απολαυστικό πιάτο, που τρώγεται όλες τις ώρες.Φτιάξτε το και δοκιμάστε το.
Καγιανάς (στραπατσάδα) με πιπεριές κοκκινιστές και φέτα...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com