by admin

Καραμελωμένα Αχλάδια και Ομελέτα με Gorgonzola, μπέικον και pecans

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά (Για 1 ομελέτα) 1 κουταλιά βούτυρο 1 κουταλιά της σούπας μαύρη ζάχαρη 1 αχλάδι (χωρίς κουκούτσια και κομμένο σε μεγάλα κομμάτια) 1/4 φλιτζανιού γκοργκοντζόλα 1 λωρίδα μπέικον (προαιρετικά ψημμένο και ψιλοκομμένο) 2 αυγά (ελαφρώς χτυπημένα) 1 κουταλιά pecans (ψημένα και ψιλοκομμένα) ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-syntages.gr
Κατηγορία: Αυγά
Περισσότερες συνταγές: ομελέτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.e-syntages.gr