Ομελέτα φούρνου με κατίκι και τομάτα

Καταχωρήθηκε στις 26/06/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η ομελέτα αυτή θα μπορούσε κάλλιστα να λέγεται ομελέτα με ό,τι έχουμε διαθέσιμο. Μπορεί να γίνει σε αμέτρητες παραλλαγές όλες εξίσου νόστιμες και προσαρμοσμένες στα δικά μας γαστρονομικά γούστα. Προσωπικά ήθελα μία ομελέτα ελαφριά, καλοκαιρινή και αρωματική. Επίσης έ π ρ ε π ε να χρησιμοποιήσω τις τομάτες γιατί αλλιώς θα χαλούσαν και σιχαίνομαι να πετάω φαγητό. Η προσθήκη της φρυγανιάς μας βοηθάει στο εύκολο σερβίρισμα.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.craftcooklove.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις