137
Την Τυρινή εβδομάδα εκτός από τα γαλακτοκομικά και τα ζυμαρικά, συνηθίζεται και η κατανάλωση αυγών. Την κολοκύθα την χρησιμοποιώ συχνά σε πίτες, σούπες, μάφινς, ψωμάκια και ένα σωρό άλλες συνταγές, σε ομελέτα την έβαλα πρώτη φορά. Η κολοκύθα της έδωσε ιδιαίτερη γεύση, που μας άρεσε πολύ! Πάμε λοιπόν να φτιάξουμε μια πλούσια και χορταστική ομελέτα με κολοκύθα, που εκτός από νόστιμη έχει και το πλεονέκτημα ότι κόβεται και σερβίρεται εύκολα σε κομμάτια....
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com