89
Υλικά
Μια γρήγορη ομελέτα με τα λαχανικά της άνοιξης! Υλικά 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος) τις τρυφερές κορφές από 8 φρέσκα σπαράγγια (τα στελέχη, που θέλουν καθάρισμα, τα κρατάμε για επόμενο μαγείρεμα) 1 φλιτζ. τσαγιού αρακά (φρέσκο ή κατεψυγμένο) 1/2 φλιτζ. τσαγιού φύλλα φρέσκου δυόσμου (ή 1 κουτ. σούπας δυόσμο ξερό, τριμμένο) 5 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr