Πικάντικη Στραπατσάδα (ομελέτα δηλαδή...) φούρνου

Καταχωρήθηκε στις 27/02/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Χρησιμοποιήθηκαν : 300 γραμ. φρέσκα μανιτάρια, 2 πιπεριές κέρατο πράσινες, 1 μεγάλη πατάτα, 1 μικρό ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό, και λίγα φύλλα ψιλοκομμένου φρέσκου βασιλικού, 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο, ½ κουταλάκι κάρυ, 2 μέτρια σουτσούκια αλεσμένα με ελάχιστο ελαιόλαδο, 150 γραμ. φέτα, 5 μέτρια αυγά, 1/2 κοφτό κουταλάκι τριμμένο μοσχοκάρυδο, ½ κοφτό κουταλάκι σκόνη σκόρδου,

Διάβασε τη συνταγή στο https://aromavanillias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις