250
Υλικά
Αντιμετώπιζα ενα πρόβλημα με την συμμετοχή μου αυτήν τη φορά : δεν μου αρέσουν καθόλου τα αυγά και σπάνια τα τρώω, μονο αν είναι πάααρα πολύ καλά τηγανισμένα! Ευτυχώς όμως έχω στο σπίτι κάποιον που τρελλαίνεται για τον καγιανά και δεν χανει ευκαιρία να τον φτιάχνει, για πρωϊνό, μεσημεριανό ή βραδυνό, και έτσι δεν δυσκολεύτηκα πολύ να τον πείσω να δοκιμάσει την ιταλική του εκδοχή. Του αρεσε πολύ πάντως, μάλιστα μου είπε οτι θα την καθιερώσει αυτήν την εναλλακτική εκδοχή.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com