Σκραμπλ αυγών αλα ...κρητικά και σφουγγάτο

Καταχωρήθηκε στις 23/07/10

8 Ψήφοι Ψήφισε

Όταν οι δουλειές δεν μπορούν να περιμένουν,αναζητούμε τις εύκολες λύσεις στο φαγητό. Μια τέτοια λύση είναι οι ομελέτες.Σφουγγάτα τις λέμε στη Κρήτη και περιέχουν κι αυτές λαχανικά ή χόρτα ή πατάτες.Φυσικά το κυρίαρχο συστατικό είναι τα αυγά... Για την ομελέτα της φωτογραφίας χρησιμοποίησα 3 μέτριες πατάτες, 4 αυγά , περίπου μισή φλυτζάνα λάδι και αλατοπίπερο.Τα αυγά θα μπορούσαν να είναι και περισσότερα αλλά..... Πάμε τώρα στο .... σκραμπλ .Φυσικά πρόκειται για το καγιανά ή κατ' άλλους στραπατσάδα.Είναι πεντανόστιμη αυτή την εποχή με τις ντομάτες στις δόξες τους.Δεν το φτιάχνω ποτέ Χειμώνα γιατί θα οι χειμωνιάτικες ντομάτες μου χαλούν τη μνήμη της γεύσης του.

Διάβασε τη συνταγή στο https://cretangastronomy.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις