Το σφουγγάτο του Αϊ Γιώργη

Καταχωρήθηκε στις 03/11/11

3 Ψήφοι Ψήφισε

...Το σφουγγάτο λοιπόν του Αγίου Γεωργίου γίνεται με κιμά (κρέας κομμένο σε μικρά κομματάκια στην αυθεντική του εκδοχή) και είναι νόστιμο πιάτο στο οποίο μπορούμε να αξιοποιήσουμε τον κιμά για μακαρόνια που μας περίσσεψε. Φυσικά αυτό είναι η κεντρική ιδέα, γιατί κι εδώ μπορούμε να αυτοσχεδιάσουμε και να προσθέσουμε τυρί, ψιλοκομμένη πιπεριά, κανένα μανιταράκι και ό,τι άλλο μας φωτίσει ο Αϊ Γιώργης!...

Διάβασε τη συνταγή στο https://cretangastronomy.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις