Far Breton, Παραδοσιακό Γλυκό με Δαμάσκηνα

Καταχωρήθηκε στις 18/03/12

1 Ψήφοι Ψήφισε

Ένα υπέροχο, εύκολο γλυκό και με απλά υλικά, από την παραδοσιακή Γαλλική Κουζίνα και συγκεκριμένα από την Βρετάνη!Το Far Breton ή Far Aux Pruneaux είναι κάτι ανάμεσα στο κλαφουτί και την πουτίγκα, με βάση γάλα και το αλεύρι, στην Βρετάνη η λέξη Far σημαίνει αλεύρι, απ’ όπου και πήρε το όνομά του!Εκτέλεση σε: 40′ λεπτάΨήσιμο: 35′ λεπτάΤα υλικά500 ml. γάλα φρέσκο150 gr. ζάχαρη4 αυγά180 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις20 αποξηραμένα δαμάσκηνα...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.funkycook.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις