118
Υλικά
- φύλλο κρούστας 2 φύλλα
- φιστίκι Αιγίνης 0.5 φλ
- ζάχαρη 2 κσ
- κακάο 2 κσ
- μαργαρίνη με βούτυρο 3 κσ
- παγωτό -
- σοκολάτα κουβερτούρα 150 γρ
- γάλα 125 γρ
- κονιάκ 1 σφην
- βούτυρο 1 κσ
Από την Ιωάννα Σταμούλου ,2 φύλλα κρούστας ½ φλ. φιστίκι Αιγίνης 2 κ.σ. ζάχαρη 2 κ.σ. κακάο 3 κ.σ. Flora με 25 % βούτυρο για επάλειψη Παγωτό...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr