84
Υλικά
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- αλεύρι 1 κούπα/ες
- αυγά 5 τμχ
- βανίλια 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- γάλα 2.5 λτ
- κορν φλάουρ 1.25 κούπα/ες
- ζάχαρη 3 κούπα/ες
- κρόκοι 5 τμχ
- βανίλια 3 τμχ
- κουβερτούρα 200 γρ
- γάλα εβαπορέ 200 γρ
Υλικά για παντεσπάνι:
1 κούπα ζάχαρη,
1 κούπα αλεύρι,
5 αυγά,
2
βανίλιες ,
2 κ σ νερό,
1 φακ.μπεικιν.
1 κούπα ζάχαρη,
1 κούπα αλεύρι,
5 αυγά,
2
βανίλιες ,
2 κ σ νερό,
1 φακ.μπεικιν.
ΚΡΕΜΑ:
2 1/2 λίτρα γάλα,
1 1/4
κούπα κορν φλάουρ,
3 κούπες ζάχαρη,
5 κρόκους
2-3 βανίλιες.
ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:
200 γρ κουβερτούρα και 200 γρ εβαπορέ αδιάλυτο. ...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com