202
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη 150 γρ
- φαρίνα 280 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- ζάχαρη 300 γρ
- αυγά 2 τμχ
- κρόκοι 6 τμχ
- εσάνς βανίλιας 2 κγ
- βιτάμ 2 κσ
- γάλα φρέσκο 700 γρ
- κρέμα γάλακτος 300 γρ
- κορν φλάουρ 100 γρ
- κουβερτούρα γάλακτος 300 γρ
- βιτάμ 150 γρ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 5 αυγα σε θερμοκρασία δωματίου [ χωριστά οι κρόκοι απο τα ασπράδια] 150 γρ. ζάχαρη 280γρ. φαρινάπ 1 βανίλια ξύσμα απο λεμόνι αν θέλουμε
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com