97
Υλικά
- σιτάρι 250 γρ
- φιλέ αμυγδάλου 1 φλ
- καρύδια 0.75 φλ
- ξερά βερίκοκα 0.25 φλ
- παπάγια 0.25 φλ
- cranberries 0.5 φλ
- καρύδα 0.5 φλ
- κανέλα 1 κγ
- φρυγανιά 2 κσ
Τα κόλλυβα είναι το πιο παρεξηγημένο γλύκισμα, ένα γλύκισμα ταμπού, γιατί οι περισσότεροι τα έχουμε συνδέσει με μνημόσυνα, συνεπώς με θάνατο και πόνο. Παρ’ όλα αυτά είναι από τα πιο νόστιμα και υγιεινά γλυκίσματα της ελληνικής παράδοσης, αλλά και το καλύτερο πρωινό, μιας και αποτελεί βόμβα ενέργειας.
Διάβασε τη συνταγή στο www.thehealthycook.gr