67
Υλικά
- ινδοκάρυδο 200 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- γάλα φρέσκο 100 ml
- ζαχαρούχο γάλα 394 γρ
- βούτυρο αγελάδος 1 κσ
- κανέλα 1 κγ
Πανεύκολο γλυκάκι που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της καρύδας! Έχει προέλευση Βραζιλιάνικη (οι βραζιλιάνοι το ονομάζουν Κοκάδα) αλλα κάλλιστα το λες και Ελληνικό «γιαγιαδίστικο» γλυκό! Το φτιάχνουμε με λιγοστά υλικά, το αφήνουμε να κρυώσει, κόβουμε και σερβίρουμε! Είμαι ενθουσιασμένος με την απλότητα του την νοστιμιά αλλα και το ό,τι έχει λίγες θερμίδες (συγκριτικά με μία...
Διάβασε τη συνταγή στο kserotiefages.gr