194
Μπήκε το φθινόπωρο και θέλουμε να ξεκινήσουμε το πρωινό μας με μια μπάρα η οποία δε θα είναι άνοστη και υγιεινή, αλλά θα τολμήσουμε να την κάνουμε πολύ νόστιμη. Υπάρχουν υλικά που πολλοί δεν τα γνωρίζουν και πώς άλλωστε, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που αναρωτιέμαι πόσο πίσω είμαστε...τη στιγμή που αν μένεις στο μουντό και βροχερό Λονδίνο μπορεί να μη βλέπεις ήλιο αλλά μπορείς κάλλιστα να βρεις χιλιάδες προιόντα (ενδεικτικά να σας πω αυτά που με εντυπωσιάζουν: ζάχαρη καρύδας, ζάχαρη αγαύης, εκατό είδη στέβια κτλ κτλ)...
Διάβασε τη συνταγή στο santie-athina.blogspot.com