by admin

Ο Χαλβάς της Ρήνας από τον Οδηγό Μαγειρικής του Ν. Τσελεμεντέ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Υλικά για την ζύμη > 230 gr. σιμιγδάλι ψιλό > 80 gr. αμυγδαλόψιχα > 115 gr. βούτυρο + 3 κουταλιές της σούπας επιπλέον για το ταψί > 180 gr. ζάχαρη > 4 αυγά > 1 κάψουλα βανιλλίνη > 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα για το σιρόπι > 400 gr. ζάχαρη > 420 ml. νερό > 2-3 κουταλιές της σούπας ανθόνερο > Φλούδες εσπεριδοειδών > 1 ξυλάκι κανέλα  
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr
Κατηγορία: Διάφορα γλυκά
Περισσότερες συνταγές: χαλβάς σιμιγδαλένιος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.funkycook.gr