Ο Χαλβάς της Ρήνας από τον Οδηγό Μαγειρικής του Ν. Τσελεμεντέ

Καταχωρήθηκε στις 15/09/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά για την ζύμη > 230 gr. σιμιγδάλι ψιλό > 80 gr. αμυγδαλόψιχα > 115 gr. βούτυρο + 3 κουταλιές της σούπας επιπλέον για το ταψί > 180 gr. ζάχαρη > 4 αυγά > 1 κάψουλα βανιλλίνη > 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα για το σιρόπι > 400 gr. ζάχαρη > 420 ml. νερό > 2-3 κουταλιές της σούπας ανθόνερο > Φλούδες εσπεριδοειδών > 1 ξυλάκι κανέλα  

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.funkycook.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις