70
Υλικά
- ζάχαρη 2.5 φλ
- κορν φλάουρ 2 φλ
- νισεστέ 2 φλ
- σησαμέλαιο 5 κσ
- αραβοσιτέλαιο 5 κσ
- μαργαρίνη με βούτυρο 5 κσ
- αμύγδαλα -
- βανίλιες 2 τμχ
Από παιδάκι θυμάμαι που πηγαίναμε με τους γονείς μου σε πανηγύρια και είχαν αυτό το χαλβά. Ποτέ δεν πίστευα οτι θα μπορούσε να γίνει στο σπίτι! Όταν λοιπόν πρόσφατα τον εφαγα στη θεία μου, καταλαβα οτι ο πανηγυρτζίδικος παρολο που ηταν νοστιμος δεν ειχε καμια σχεση με αυτόν! Σας την παραθέτω λοιπόν δια χειρός θείας Έφης. Απίστευτο με πόσα λίγα υλικά έφτιαχναν αριστουργήματα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr