458
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 150 γρ
- μαύρη ζάχαρη 75 γρ
- μέλι 50 γρ
- νιφάδες βρώμης 350 γρ
- φουντούκι 50 γρ
- κανέλα 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- μπανάνες 2 τμχ
Υλικά
150 γρ. βούτυρο αγελάδας
75 γρ. μαύρη υγρή ζάχαρη
50 γρ. μέλι
350 γρ. νιφάδες βρόμης
50 γρ. φουντούκια, κοπανισμένα
½ κ.γ. κανέλα
½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
2 μπανάνες πολτοποιημένες
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr