55
Στην Ινδία και το Πακιστάν αγαπούν πολύ το Χαλβά με σιμιγδάλι. Τον σερβίρουν σε όλες τις μεγάλες γιορτές τους αλλά και σε κάθε οικογενειακή συγκέντρωση.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι παρασκευής του αλλά και πολλές συνταγές κατά περιοχές. Βασικά υλικά το σιμιγδάλι, το φυτικό βούτυρο και η ζάχαρη που σε πολλές από αυτές είναι αρκετή!
Αυτός που σας προτείνω είναι κλασικός αλλά με ένα διαφορετικό, και πολύ
εύκολο τρόπο παρασκευής!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com