91
Υλικά
- ζαχαρούχο γάλα 200 γρ
- μαργαρίνη 100 γρ
- ινδοκάρυδο 200 γρ
- αμύγδαλα 3 κσ
- πολύχρωμη τρούφα 1 φλ
- ινδοκάρυδο 1 φλ
- λευκή σοκολάτα 1 φλ
- αμύγδαλα 1 φλ
Υλικά συνταγής για τα τρουφάκια 200γρ. ζαχαρούχο γάλα 100γρ. μαργαρίνη λιωμένη 200γρ. ινδοκάρυδο 2-3 κ.σ. αμύγδαλο τριμμένο για την επικάλυψη 1φλιτζ. τρούφα πολύχρωμη ή 1 λευκή σοκολάτα τριμμένη ή 1 φλιτζ. αμύγδαλα τριμμένα ή 1 φλιτζ. ινδοκάρυδο
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr