Τρουφάκια με καρότο και ινδοκάρυδο

Καταχωρήθηκε στις 03/12/13

9 Ψήφοι Ψήφισε

λίγο ινδοκάρυδο Καθαρίζουμε τα καρότα, τα τρίβουμε και τα βράζουμε μαζί με τη ζάχαρη χωρίς νερό σε δυνατή φωτιά για μισή περίπου ώρα. Στην αρχή το καρότο, όταν βράζει με τη ζάχαρη, βγάζει αρκετά υγρά, αλλά στο τέλος του βρασίματος μένουν λίγα.Διαβάστε περισσότερα

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.sintagesmamas.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις