189
Χαλβάς Φαρσάλων, σαπουνέ ή παζαριώτικος και αν αναρωτιέσαι πως θα πετύχεις τη συνταγή για χαλβά Φαρσάλων .. βάλε την κατσαρόλα στη φωτιά! Πριν από όλα να παραδεχτούμε όλοι ότι ο σπιτικός χαλβάς Φαρσάλων είναι πολύ κοντά σε όψη και γεύση..
Όμως ποτέ δεν θα είναι ο original παζαριώτικος χαλβάς Φαρσάλων γιατί όλη η φάση στον χαλβά είναι το ψήσιμο και η κρούστα.
Αυτή η μοναδική κρούστα επιτυγχάνεται από όσους κατέχουν την τέχνη του χαλβά, την κατάλληλη φωτιά και το μπακιρένιο καζάνι.
Ο σπιτικός χαλβάς, για να γίνει σα τον Φαρσαλινό χαλβά, ξεκινά με “καραμέλα” ενώ στην πραγματικότητα ο γνήσιος χαλβάς ξεκινά με ένα παχύρευστο σιρόπι ζάχαρης.
Διάβασε τη συνταγή στο funkycook.gr