110
Υλικά
- αραβοσιτέλαιο 100 ml
- σιμιγδάλι χοντρό 500 γρ
- εσάνς πικραμύγδαλου σταγ
- φράουλες 500 γρ
- κανέλα 1 κγ
- ζάχαρη -
- ζάχαρη 400 γρ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 2 τμχ
Οι φράουλες δίνουν μια ξεχωριστή γεύση και κάνουν αυτό το χαλβά ιδιαίτερα ανοιξιάτικο! Υλικά 100 ml αραβοσιτέλαιο 500 γρ. σιμιγδάλι χοντρό λίγες σταγόνες εσάνς πικραμύγδαλο (προαιρετικό) 500 γρ. φράουλες κομμένες σε μικρά κομμάτια ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr