Χαλβάς σιμιγδαλένιος

Καταχωρήθηκε στις 28/02/10

6 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά :1 κούπα λάδι 1/4 κιλού χοντρό σιμιγδάλι 1/4 κιλού ψιλό σιμιγδάλι 1/4 κιλού ζάχαρη 4 κούπες νερό Λίγο ξύσμα πορτοκαλιού. Εκτέλεση :Βάζουμε το νερό και τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και τα βράζουμε έως να πάρει βρασμό. (να λιώσει καλά η ζάχαρη)Ρίχνουμε το λάδι σε μια άλλη κατσαρόλα και μόλις κάψει προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε με μια ξύλινη

Διάβασε τη συνταγή στο http://geussis-nikolaos.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις