282
Υλικά
- σιμιγδάλι χοντρό 200 γρ
- μέλι 280 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 10 τμχ
- αστεροειδής γλυκάνισος 1 τμχ
Ένας αρωματικός σιμιγδαλένιος χαλβάς τόσο επίκαιρος λόγω νηστείας, όσο και ιδιαίτερος, λόγω της προσθήκης του μελιού.Το μέλι χαρίζει στον χαλβά μια πιο soft γλυκύτητα σε σχέση με τη ζάχαρη, χωρίς να λιγώνει και έτσι γίνεται -ας πούμε- κάπως πιο υγιεινός. Tο πορτοκάλι του χαρίζει έξτρα υπέροχο άρωμα. Όλα τα υπόλοιπα τα κάνουν τα μπαχαρικά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es