Χαλβάς σιμιγδαλένιος με πορτοκάλι!

Καταχωρήθηκε στις 14/03/16

3 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά: 4 ποτήρια νερό 3 ποτήρια ζάχαρη 2 ποτήρια σιμιγδάλι χονδρό ή 1 χονδρό και 1 ψιλό 1 ποτήρι λάδι 1 ξύλο κανέλλας ξύσμα από 2 πορτοκάλια ½ φλ. αμύγδαλο καβουρντισμένο (για πιο έντονο άρωμα πορτοκαλιού μπορείτε να αντικαταστήσετε μία κούπα νερό στο σιρόπι με χυμό πορτοκαλιού)

Διάβασε τη συνταγή στο http://mageirikikaisintages.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές